Profil

TREDJE GENERATION I RÅSTOFBRANCHEN

Halsnæs Sten og Grus ApS er en nyopstartet plads, hvorfra der kan hentes både sø- og bakkematerialer. Pladsen er startet aktivt pr 1. september 2021, og kommer fra en søplads på Hundested havn. Tidligere kaldt Hundested Sten og Grus ApS. Vi tog i efteråret, en beslutning om at tilgodese vores kunder bedst muligt, og valgte at gå aktivt ind i at komme tættere på størstedelen af kundekredsen i Nordsjælland.
Idet vi nu er rykket til Frederiksværk og derved tættere på kunderne, har det også medført kortere vej til materialerne og en del besparelse i transport, hvilket giver plus på både kilometer, miljøet og tiden, alt sammen noget der har en stor betydning i dagligdagen og på bundlinjen. Vi udvider materialesortimentet i takt med kundernes efterspørgsel og afsæt, og bestræber os på at være mest mulig leveringsdygtige i både Sø- og bakkematerialer, så hele Nordsjælland kan afhente ét sted.

Pladsen vil dagligt være bemandet af pladsansvarlig Gert Pedersen. Er der nogen spørgsmål til lagerbeholdning eller andre dagligdags relateret spørgsmål, kan I kontakte Gert direkte på tel 20765158.

Alt administration varetages fortsat fra afdelingen i Roskilde. Åbningstiderne er mandag til torsdag fra kl. 6.00 til 15.30 og fredag kl. 6.00 til 14.00.