Om Asklev Sten og Grus ApS

Siden Morten Sørensen og Rene Nielsen tilbage i oktober 2006 åbnede Asklev Stenleje, er der sket meget. Mange tons anlægsmaterialer er gennem årene blevet læsset på deres mange gode kunders lastbiler.

Da råstofferne ikke findes i ubegrænset mængder og Morten og Rene stadig er unge og fulde af energi, blev der i 2014 investeret yderligere i et nyt område ved Hampen.

På Hedevej 8 i Hampen skal der dog ikke fokuseres på anlægsmaterialer da kvaliteten her, er velegnet til betontilslagsprodukter som E sand samt de forskellige sorteringer af P sten og senere M sten.

Gode køreforhold er blevet etableret og et stort vaskeanlæg er blevet sat op og klar til produktion, så der fremover kan leveres store mængder kvalitetsmaterialer med det nyindkøbte værk.

En af udfordringer var at der skulle graves under vand og på dette område, havde Morten og Rene ikke den største erfaring, så da de begge har meget fokus på effektivitet og optimering, tog de turen til Sjælland for at hilse på deres kollegaer Jørgen og Anders Jensen fra Roskilde Sten og Grus ApS.

Hos Roskilde Sten og Grus ApS har man i flere år haft to wiremaskiner og gennem mange år gravet under vand. Efter en hyggelig og konstruktiv dag i det sjællandske, kørte Morten og Rene retur med en aftale om at de skulle leje den ene wiremaskine hos Roskilde Sten og Grus for at teste om en wiremaskine var den rigtige løsning.

Wiremaskinen viste sig at være en god løsning og ikke nok med det, endte det faktisk med at Morten og Rene samt Jørgen og Anders gav hinanden hånd på at indlede et permanent samarbejde med det langsigtede mål at etablere en veldrevet grusgrav lige midt i Jylland med super gode produkter til især betonindustrien. Herved blev ASKLEV STEN OG GRUS ApS etableret, og har i dag hovedkontor på Hedevej i Hampen.

I dag år 2020 er wiremaskinen blevet erstattet af en sandsuger som både har højere kapacitet og lavere støj og Co2 niveau og efter flere opkøb af arealer og nye produktionsværker har ASKLEV STEN OG GRUS i dag et meget stort produktsortiment og har restressourcer af kvalitetsmaterialer til flere årtier som skal sikre at kunderne ikke kommer til at mangle kvalitetsmaterialer omkring Midtjylland.

Mere info om Asklev kan fås på www.asklevstenoggrus.dk og følg os gerne på Facebook